met liefde en passie gemaakt
De keuze is reuze zullen we maar zeggen! Van een klassieke quiche Lorraine, een quiche met geitenkaas en honing, een quiche met olijven of een Shepherd's pie. Wij hebben bijna dagelijks een ander assortiment in de winkel, natuurlijk ook zoveel mogelijk seizoensgebonden.
Denk aan een heerlijke quiche met asperges, een wildquiche of een quiche met pompoen. Altijd met liefde en passie bereidt. Wij zitten niet stil, hierdoor wordt het assortiment regelmatig weer anders met nieuwe en verassende quiches.
Je kunt altijd even bellen voor advies of kijk bij onze ‘nieuws’ pagina voor de nieuwste quiches in ons assortiment.
De quiches worden gemaakt in verschillende formaten:
- Borrelhapje in de maten 5 en 8 centimeter
- Maaltijdquiche ‘eenpersoonsquiche’ van 16 centimeter
- Maaltijdquiche voor meerdere personen van 26 centimeter.
In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn. Heb je een vraag over de samenstelling van één van onze producten? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.

Onze aanraders!
Vegetarisch
Rode ui met St. Augur
Gekarameliseerde rode uit in een vijgen-dadel balsamico
Kaasplankje
Maar dan op onze manier…! Te lekker om te laten staan met o.a. rijpe brie, camembert, druiven, vijgen en walnoten
Geitenkaas provençe
Met tomaat en Provençaalse kruiden
Franse kazen
Brie, camembert, kernhem en Bleu D’Auvergne
Geitenkaas met walnoten en honing
Een klassieke combinatie met kruiden en verse basilicum
Wilde paddenstoel met truffel
Een heerlijke combinatie van verse en gedroogde paddenstoelen met truffel
Vegetarische pie
Gedroogde porcino in marsala wijn met prei, mosterd en kastanjes
Met vlees
Parelhoen in dragon-mosterdsaus
Zoete aardappel, pastinaak, maïs en Zwitserse Tette de Moine
Paddenstoelen met spekjes
Cantharellen, shittakes, pieds de mouton en spekjes
Tartiflette
Franser kan het niet! Met reblochon au lait cru
Vlaamsch Konijn
Bijna dronken va de wijn…!

Quiche met vlees
Quiche Lorraine
Een heerlijke klassieker! Met uitgebakken spekjes, ham, champignons, ui en bieslook
Epoisse met ambachtelijke beenham
Heerlijk voor bij de borrel!
Duroc buikspek
Met truffelaardappel, rozemarijn en venkel
Shepherd's pie
Zacht gestoofd lamsvlees met bijpassende groenten
Belgische rauwe bosham
Met groene asperges, kaas en verse peterselie
Pompoenquiche met verse saucijzenworst
Gestoofd in bier met rode ui
Salami met tomaat
Lente-ui, peterselie, salami, paprika, tomaat en Italiaanse kruiden
Ham Prei
Gesmoorde prei, hamblokjes en oude kaas
Spinazie met ham en kaas
Wilde spinazie, oude kaas, crème fraiche en pijnboompitjes. Een heerlijke romige combinatie!

Quiche met kip
Kip Kerrie
Met o.a. maïs, ananas, paprika, milde kerrie en kaas
Ouderwetse Kip Saté
Met o.a. Indische nootjesmix, sambal, ketjap en knoflook. De favoriet binnen de familie!
Thaise Kippendijtjes
Kip in kokosmelk met groene curry, groenten en lente-ui
Engelse Stilton
Zacht gegaarde kip met Franse boontjes en Engelse Stiltonkaas

Quiche met gehakt
Thais gehakt*
Verse koriander, gember en een zoete topping
La Simplète
Prei en courgette met kummel en sesamzaadjes
Provençaalse quiche
Pecorino en tomaat met verse basilicum
*Wij gebruiken uitsluitend 100% vers rundvleesgehakt

Quiche met vis
Zalm Broccoli
Roze zalm en verse broccoli maken dit een gewilde quiche!
Verse tonijn
Lijn gevangen verse tonijn met groenten
Fruits de mer
Voor onze echte visliefhebbers! Met o.a. mosseltjes, inktvis, coquiles en garnaaltjes
Gerookte zalm met wilde spinazie
Zweedse zalm
Gerookte zalm met verse dille en honingmosterd saus
Pesto garnalen
Grote garnalen met aardappel, pesto en cheddar
Risotto met rivierkreeftjes
Lekker spicy gekruid!
Pissaladière
Lang gegaarde uienpuree met ansjovis en olijven

Vegetarische Quiche
De taart vol groenten
Met o.a. linzen, wilde spinazie, olijven en courgette
Taartje van Vermeer
Een ode aan de meester! Met rode biet, zoete aardappel en pastinaak
Wijnendael
Belgische trappistenkaas met lente-ui en paprika
Italiaanse kruidenkaas
Simpel maar heerlijk met tomaat en oregano
Romane
Feta, aubergine, courgette, gekarameliseerde ui en gerookte paprika
Wilde spinazie
Met o.a. pijnboompitten, crème fraiche en kruiden
Paddenstoelen
Een melange van seizoenspaddenstoelen met verse kruiden
Hollandse groenten
Lente-ui, peterselie, paprika, tomaat en kruiden
Dadels met prei en gemengde noten
Al 25 jaar onze hardloper!
Verdura Italiano
Broccoli, tomaat, rode uit en een Italiaanse kruidenmix
Caprese
Mozzarella, tomaat, rode ui en verse basilicum
Broccoli Camembert
Gerijpte camembert, broccoli, cashews en chili
Gorgonzala Prei
Gorgonzola pikant, tomaat en prei
Ierse aardappel
Met aardappel, peer en gerijpte cheddar
Kastanjes met camembert en rozemarijn
Walnoten Brie
Romige brie met walnoten
Pompoenquiche
Pompoen, courgette, munt, Rash-el hanout en verse citroen
Vegetarische Kerrie
Met stukjes quorn, maïs, ananas, paprika en oude kaas
Prei en gemengde noten
Gesmoorde prei met kerrie en een melange van verschillende noten
Brussels lof met Hollandse komijnkaas
Brussels lof met Spaanse Cabrales

Seizoens producten
Eierkrans
Verrassend gevuld met o.a. Belgische bosham, hele eieren, mozzarella, zongedroogde tomaatjes en basilicum
(Deze krans maken wij alleen met Pasen en kerst, graag 3 dagen van tevoren bestellen)
Asperges
Verse witte- en groene asperges met kaas en aspergesaus
(in de maanden april, mei en juni)
Wildquiche
Een stoverij van hert, haas en wildzwijn met heerlijke groenten
(in de maanden november en december)
Zuurkoolquiche
Geserveerd met een oer-Hollands rookworstje
(in de wintermaanden)
Eendenborstfilet
Gekruide eendenborstfilet met linzen en een huisgemaakte chutney

Hartige heerlijkheden
Sfincuini
Italiaans gevuld brood met o.a. mozzarella, venkel, ham en cottage cheese
(Graag 3 dagen van tevoren bestellen)
Olijven borrel quiche
Met zwarte en groene olijven in de pesto
Ambachtelijk kaasbrood met Emmenthaler
Italiaans borrelbrood
Met tomaat en basilicum
Hartige stengels met pesto
Hartige stengels met zongedroogde tomaat

Borrelhapjes
Mini quiches
Onze quiches gemaakt in het kleinste formaat, verpakt per 9 stuks. Perfect voor bij de borrel! Er is keuze uit vlees, vis of vegetarisch
Hartige soesjes
Royaal gevuld met een vulling van kaas, zalf of ham
(Per vulling een minimale afname van 10 stuks)
Bladerdeeghapjes
In de smaken kip-kerrie, kaas, gehakt of zalm
(Per vulling een minimale afname van 10 stuks)

Zoete toppers
Franse fruittaarten
In de zomermaanden maken wij heerlijke Franse taarten met vers seizoensfruit.
Franse citroentaart
Een echte Franse afsluiter! Fris en zuur zoals hij hoort te zijn
Rabarbercake
Op z’n kop!
(Deze cake maken wij alleen als de rabarber het allerlekkerst is…)
Dadeltaart
Gemaakt met Medjoul dadels, walnoten en kokos
Ouderwetse appeltaart
Perentaart met room en vanille
Framboos, perzik en witte chocolade cake
Peertjes in de karamel
Met een heerlijke zachte cake
Frisse mandarijnen taartje
Heerlijk in de wintermaanden…!
Tuttifrutti cake
Gedroogd fruit gemarineerd in amandellikeur
Peertjes gestoofd in de Sauterne wijn

Onze aanraders!
Vegetarisch
Rode ui met St. Augur
Gekarameliseerde rode uit in een vijgen-dadel balsamico
Kaasplankje
Maar dan op onze manier…! Te lekker om te laten staan met o.a. rijpe brie, camembert, druiven, vijgen en walnoten
Geitenkaas provençe
Met tomaat en Provençaalse kruiden
Franse kazen
Brie, camembert, kernhem en Bleu D’Auvergne
Geitenkaas met walnoten en honing
Een klassieke combinatie met kruiden en verse basilicum
Wilde paddenstoel met truffel
Een heerlijke combinatie van verse en gedroogde paddenstoelen met truffel
Vegetarische pie
Gedroogde porcino in marsala wijn met prei, mosterd en kastanjes
Met vlees
Parelhoen in dragon-mosterdsaus
Zoete aardappel, pastinaak, maïs en Zwitserse Tette de Moine
Paddenstoelen met spekjes
Cantharellen, shittakes, pieds de mouton en spekjes
Tartiflette
Franser kan het niet! Met reblochon au lait cru
Vlaamsch Konijn
Bijna dronken va de wijn…!

Quiche met vlees
Quiche Lorraine
Een heerlijke klassieker! Met uitgebakken spekjes, ham, champignons, ui en bieslook
Epoisse met ambachtelijke beenham
Heerlijk voor bij de borrel!
Duroc buikspek
Met truffelaardappel, rozemarijn en venkel
Shepherd's pie
Zacht gestoofd lamsvlees met bijpassende groenten
Belgische rauwe bosham
Met groene asperges, kaas en verse peterselie
Pompoenquiche met verse saucijzenworst
Gestoofd in bier met rode ui
Salami met tomaat
Lente-ui, peterselie, salami, paprika, tomaat en Italiaanse kruiden
Ham Prei
Gesmoorde prei, hamblokjes en oude kaas
Spinazie met ham en kaas
Wilde spinazie, oude kaas, crème fraiche en pijnboompitjes. Een heerlijke romige combinatie!

Quiche met kip
Kip Kerrie
Met o.a. maïs, ananas, paprika, milde kerrie en kaas
Ouderwetse Kip Saté
Met o.a. Indische nootjesmix, sambal, ketjap en knoflook. De favoriet binnen de familie!
Thaise Kippendijtjes
Kip in kokosmelk met groene curry, groenten en lente-ui
Engelse Stilton
Zacht gegaarde kip met Franse boontjes en Engelse Stiltonkaas

Quiche met gehakt
Thais gehakt*
Verse koriander, gember en een zoete topping
La Simplète
Prei en courgette met kummel en sesamzaadjes
Provençaalse quiche
Pecorino en tomaat met verse basilicum
*Wij gebruiken uitsluitend 100% vers rundvleesgehakt

Quiche met vis
Zalm Broccoli
Roze zalm en verse broccoli maken dit een gewilde quiche!
Verse tonijn
Lijn gevangen verse tonijn met groenten
Fruits de mer
Voor onze echte visliefhebbers! Met o.a. mosseltjes, inktvis, coquiles en garnaaltjes
Gerookte zalm met wilde spinazie
Zweedse zalm
Gerookte zalm met verse dille en honingmosterd saus
Pesto garnalen
Grote garnalen met aardappel, pesto en cheddar
Risotto met rivierkreeftjes
Lekker spicy gekruid!
Pissaladière
Lang gegaarde uienpuree met ansjovis en olijven

Vegetarische Quiche
De taart vol groenten
Met o.a. linzen, wilde spinazie, olijven en courgette
Taartje van Vermeer
Een ode aan de meester! Met rode biet, zoete aardappel en pastinaak
Wijnendael
Belgische trappistenkaas met lente-ui en paprika
Italiaanse kruidenkaas
Simpel maar heerlijk met tomaat en oregano
Romane
Feta, aubergine, courgette, gekarameliseerde ui en gerookte paprika
Wilde spinazie
Met o.a. pijnboompitten, crème fraiche en kruiden
Paddenstoelen
Een melange van seizoenspaddenstoelen met verse kruiden
Hollandse groenten
Lente-ui, peterselie, paprika, tomaat en kruiden
Dadels met prei en gemengde noten
Al 25 jaar onze hardloper!
Verdura Italiano
Broccoli, tomaat, rode uit en een Italiaanse kruidenmix
Caprese
Mozzarella, tomaat, rode ui en verse basilicum
Broccoli Camembert
Gerijpte camembert, broccoli, cashews en chili
Gorgonzala Prei
Gorgonzola pikant, tomaat en prei
Ierse aardappel
Met aardappel, peer en gerijpte cheddar
Kastanjes met camembert en rozemarijn
Walnoten Brie
Romige brie met walnoten
Pompoenquiche
Pompoen, courgette, munt, Rash-el hanout en verse citroen
Vegetarische Kerrie
Met stukjes quorn, maïs, ananas, paprika en oude kaas
Prei en gemengde noten
Gesmoorde prei met kerrie en een melange van verschillende noten
Brussels lof met Hollandse komijnkaas
Brussels lof met Spaanse Cabrales

Seizoens producten
Eierkrans
Verrassend gevuld met o.a. Belgische bosham, hele eieren, mozzarella, zongedroogde tomaatjes en basilicum
(Deze krans maken wij alleen met Pasen en kerst, graag 3 dagen van tevoren bestellen)
Asperges
Verse witte- en groene asperges met kaas en aspergesaus
(in de maanden april, mei en juni)
Wildquiche
Een stoverij van hert, haas en wildzwijn met heerlijke groenten
(in de maanden november en december)
Zuurkoolquiche
Geserveerd met een oer-Hollands rookworstje
(in de wintermaanden)
Eendenborstfilet
Gekruide eendenborstfilet met linzen en een huisgemaakte chutney

Hartige heerlijkheden
Sfincuini
Italiaans gevuld brood met o.a. mozzarella, venkel, ham en cottage cheese
(Graag 3 dagen van tevoren bestellen)
Olijven borrel quiche
Met zwarte en groene olijven in de pesto
Ambachtelijk kaasbrood met Emmenthaler
Italiaans borrelbrood
Met tomaat en basilicum
Hartige stengels met pesto
Hartige stengels met zongedroogde tomaat

Borrelhapjes
Mini quiches
Onze quiches gemaakt in het kleinste formaat, verpakt per 9 stuks. Perfect voor bij de borrel! Er is keuze uit vlees, vis of vegetarisch
Hartige soesjes
Royaal gevuld met een vulling van kaas, zalf of ham
(Per vulling een minimale afname van 10 stuks)
Bladerdeeghapjes
In de smaken kip-kerrie, kaas, gehakt of zalm
(Per vulling een minimale afname van 10 stuks)

Zoete toppers
Franse fruittaarten
In de zomermaanden maken wij heerlijke Franse taarten met vers seizoensfruit.
Franse citroentaart
Een echte Franse afsluiter! Fris en zuur zoals hij hoort te zijn
Rabarbercake
Op z’n kop!
(Deze cake maken wij alleen als de rabarber het allerlekkerst is…)
Dadeltaart
Gemaakt met Medjoul dadels, walnoten en kokos
Ouderwetse appeltaart
Perentaart met room en vanille
Framboos, perzik en witte chocolade cake
Peertjes in de karamel
Met een heerlijke zachte cake
Frisse mandarijnen taartje
Heerlijk in de wintermaanden…!
Tuttifrutti cake
Gedroogd fruit gemarineerd in amandellikeur
Peertjes gestoofd in de Sauterne wijn
Wij maken al onze quiches in verschillende formaten, voor de actuele prijzen neem contact met ons op!
opwarmadvies
Wij geven de voorkeur aan de oven (met onder- en bovenwarmte), voorverwarmd op 180-190 graden. Heteluchtoven 165 graden.
± 5 min. | Ø 5 cm |
± 8 à 9 min. | Ø 8 cm |
± 15 min. | Ø 16 cm |
± 20 min. | Ø 26 cm (Borrel quiche) |
± 25 min. | Ø 26 cm |