Over ons

Spécialités françaises

blad-deco-assortiment

Sinds 1996 is Les Gâteaux het luilekkerland
voor de echte quiche liefhebbers!

Hoe het begon

Van bakken in je thuiskeuken tot meer dan 40 soorten quiches maken in je bakkerij.
Wat 25 jaar geleden begon met een enorme passie voor lekker eten en koken, is heden ten dage nog altijd de leidraad voor onze heerlijke quiches. De beste en meest bijzonder ingrediënten worden gebruikt om van alle quiches iets speciaals te maken. Een quiche maken in de thuiskeuken, zo is alles begonnen. Door het proberen en experimenteren is de passie om hier iets moois en unieks van te maken steeds meer gegroeid. Toen was het tijd om deze droom waarheid te gaan maken. En daar was dan ons leuke grachtenpandje in Delft!

winkel03
over ons - historisch pand

Historisch pand

Ons mooie pand in Delft ken al een rijke historie. Voordat wij in dit pand trokken heeft er in het pand een heerlijke verse slager gezeten. Als je goed kijkt zijn deze oude herkenningspunten nog te zien, van de raambestickering tot aan de oude tegels. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk te laten zoals het was, om daarna zelf vol passie te beginnen! Waar we eerst een klein assortiment kende, bakken wij nu is onze kleine bakkerij naast de winkel een assortiment van ongeveer 40 quiches.

Pure ambacht

De beste charcuterie, gerijpte kazen, verse groenten en knisperende kruiden. Biologisch vlees en warme specerijen maken de quiches af. Soms verfijnd, soms robuust maar altijd 100% ambachtelijk gemaakt.

over ons - inspiratie

Inspiratie

De reizen en bezoeken die wij hebben gehad aan het voor ons zo dierbare Frankrijk hebben en grote invloed op wat wij iedere dag doen. Hier hebben wij door de jaren heen al de meest fantastische inspiratie opgedaan die we vervolgens vertalen naar een verrukkelijke quiche.

Avonden lang tafelen, lachen, gezelligheid en brainstormen over de beste smaakcombinaties. Beter kun je het niet hebben. En stiekem willen we ook niet anders!

Gâteaux sucrés

Niet alleen Franse quiches zijn bij ons te krijgen maar ook al die lekkernijen die wij daar hebben gegeten. Franse jams en koekjes, rillettes en de meest lokale specerijen. Als je dacht het dan allemaal gezien te hebben is daar nog altijd de zoetigheid! De Fransen zijn niet alleen goed in hun hartige quiche maar net zo bekend om al het zoets wat zij maken. Daarom maken wij ook een uitgebreid assortiment aan artisanale Franse zoete taarten.

Zoete taart
Scroll naar boven